Datum/Tid
Datum: 2020-07-30 - 2020-08-01
Hela dagen


”Och den ljusnande framtid är vår” sjunger studenterna i studentsången. Alltfler har svårigheter att tro det. Men hur ser framtiden ut – ur ett bibliskt perspektiv? För världen, kyrkan och den enskilde? Och vilka konsekvenser får Guds tankar om framtiden för våra tankar, prioriteringar och vårt agerande? För vårt hopp? Var finns hoppet – i tilltagande hopplöshet? Var finns uthålligheten – i uppgivenhet? Och vad ska vi tänka om Bibelns ord att ”slutet på allting är nära”?

Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp. (Jer 29:11)

Jan-Erik Appell leder återigen bibelstudier på årets sommarbibelskola och fakultetens lärare har undervisning över ämnen som knyter an till temat. Utförligt program kommer inom kort, men notera redan nu datumet. Lunch på egen hand, med möjlighet att använda fakultetens caféutrymmen. Begränsat antal platser. I kursavgiften 200 kr ingår fika. Anmälan senast 20 juni till expeditionen, tfn: 031-778 35 40, mail: info@ffg.se

Kategorier