Studentvittnesbörd

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss, vara med på lektioner, tala med lärare, studenter och personal – allt för att du ska få en så bra bild av FFG och utbildningen som möjligt. Om du behöver personlig hjälp, någon att diskutera med, är du välkommen att ta kontakt med exempelvis studierektor Daniel Johansson, tel 031-778 35 49. För att få andras upplevelse av studieatmosfären har några tidigare studenter beskrivit studietiden på FFG:

Jonatan

När jag ser tillbaka på min studietid, så ser jag på den med värme och glädje. Studierna var intensiva. Det ställdes höga krav, men i gengäld lärde man sig väldigt mycket. Jag läste den exegetiska inriktningen och därför koncentrerades mina studier kring språk (grekiska och hebreiska) och bibelvetenskap, samtidigt som jag ändå fick läst en hel del systematisk teologi. Undervisningen var utmanande och stimulerande och jag har haft stor nytta av den.

Jonatan Ådahl, tidigare TU-student

simeonMin tid på FFG var en härlig tid! Engagerade lärare, djuplodande undervisning om det allra viktigaste, regelbundet andaktsliv, ja, en härlig plats att vara på.

Simeon Appell, tidigare TU-student

KristinaDet är ett fantastiskt privilegium att få studera Guds Ord varje dag och upptäcka alltmer av djupen som finns där.

Kristina Odom, tidigare TU-student

Jag har fått en gedigen teologisk grundutbildning, som inspirerat mig att fortsätta med teologiska studier på högre akademisk nivå. När jag nu i efterhand ser på studietiden på FFG känner jag en stor tacksamhet.

Daniel Johansson, tidigare TU-student

Läs intervju med några nuvarande studenter i tidningen Hälsning.