Datum/Tid
Datum: 2024-02-25
15:00 - 18:00


Bilden från examenshögtiden 2019

Den 25 februari hålls examenshögtid för studenter på STM-programmet, ett program som erbjuds av Concordia Theological Seminary (CTS) och FFG i samarbete. Magnus Magnusson, Henrik Andersson och Konstantin Subbotin (numera rektor för prästseminariet i Kelto, Ryssland) är de studenter som denna gång fullgör sina studier. Högtiden leds av direktorn för PhD- och STM-programmen vid CTS, Dr. Naomichi Masaki. Masaki har vid seminariet nyligen fått ett hedersutnämnande, en s.k. professors-stol: The Reverend Victor H. and Lydia Dissen Professor in the Lutheran Confessions.

STM-programmet består av intensivkurser som hålls på FFG och för närvarande deltar studenter från Sverige, Finland, Norge, Lettland, Rwanda, Ghana, Etiopien, Israel, Rumänien, Ukraina och Ryssland. Studenter från de två sistnämnda länderna har av förklarliga skäl inte kunnat deltaga de senaste åren. Välkommen att vara med på examenshögtiden och i förbön för studenterna och programmet!

Anmälan till expeditionen senast 19/2: info@ffg.se, 031-778 35 40.

15.00 Andakt på engelska, ledd av FFG:s kaplan, Jonatan Ådahl.
15.45 Graduation ceremony (på engelska) ledd av Dr. Naomichi Masaki. Tal av Charles Gieschen, Academic Dean vid CTS, samt medverkan av lärare från FFG och styrelseledamöter i stiftelsen PIBUS.
16.30 (ca) Reception / mingel.

Du finner mer information om STM-programmet och kommande kurser här, inkl. information om hur du anmäler dig till enstaka kurs eller hela programmet.

Kategorier